Begränsad tid speciell Sälj dam Mörkgrå cardigan Womens cardigan från Ilse Jacobsen Koftor Sveriges Online Sales Ek7jSmeU

  • 806 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr841  s.kr303
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Begränsad tid speciell Sälj dam Mörkgrå cardigan Womens cardigan från Ilse Jacobsen Koftor Sveriges Online Sales Ek7jSmeU

Materiale:
30 % Cashmere, 30 % Viscose, 25 % Uld, 15 % Polyamid
Farve:
Sølv (Silver Grey)


Du köper från LisenTvättanvisningar

Silke: Som tumregel rekommenderar vi alltid att behandla silke med försiktighet. Tvätta plaggen för hand eller i max 30 grader med tvättmedel anpassat för materialet. Följ de tvättråd som finns beskrivna på tvättlappen efter du mottagit din vara.

Bomull: Vi rekommenderar att tvätta starkt färgade plagg separat de första gångerna. Tvätta helst plaggen i 30-40 grader för att behålla färgen. Följ alltid de korrekt angivna tvättråden på tvättlappen.

Ull: Vi rekommenderar att alltid tvätta ull i låga temperaturer, helst för hand med handtvättmedel som är anpassat för ullmaterial. Det korrekta tvättråden finns att hitta på tvättlappen.

Denim: Tvättas som regel i 40 grader. Vid tvätt och strykning bör du alltid vända jeansen ut och in. Detta behåller färgen och man slipper ljusa tvättränder. Korrekt tvättråd finns att hitta på tvättlappen.

Viscose: I vått tillstånd kan viscosen krympa lite grand. Genom att stryka plagget när det är lätt fuktigt får plagget tillbaka sin ursprungliga form. Vi rekommenderar att man tvättar färgad viscose i 40 grader. Korrekt tvättråd finns att hitta på det tillhörende tvättrådet.

Polyester: Polyester är ett enkelt material att vårda och risikerar inte att krympa vid tvätt. Polyester kan tvättas i 40 grader. Korrekt tvättanvisningar för produkten finns att hitta på tvättlappen.